Krystalslibning

Effektiv hudslibning med 5 funktioner

En smertefri og kontrolleret behandling. Hudstrukturen bliver væsentligt forbedret, rynker, ar og pigmentpletter reduceres eller forsvinder helt. Huden bliver glattere og opnår et løft. Behandlingen er meget velegnet til akne, fedtede og urene hudtyper, virker desuden sammentrækkende på porerne.

Der arbejdes med levende enzymer som er udvundet af planter. Krystal peeling er en god forbehandling før huden tilføres andre ingredienser eller behandlinger.

Behandlingen giver et synligt resultat allerede efter første behandling, men anbefaler et kurforløb.

\

Hudslibning

Fjerner forhorninger og døde celler. Hudens forhornede overflade bliver skånsomt slebet med krystaller.

\

Vakuum

Løfter vævet og giver bedre gennemstrømning.
\

Ultralyd

Får produkterne til at trænge dybere ned og giver dermed en bedre virkning og resultat.
\

Ultralyd i magnetfelt

Løsner og afslapper vævet og effektivisere overførsel af de aktive ingredienser.

\

Ultralyd i magnetfelt med infrarødt lys

Virker smertelindrende, muskelafslappende og reducere fedt.

Se priser på Krystalslibning

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK