Bryn

Permanent makeup eller PMU som det kaldes, til øjenbryn er den perfekte vej til at skabe mere fylde til dine bryn, uanset øjenbrynsfarve, ønske om markante fyldige øjenbryn eller tynde og helt naturlige hårstrå i brynene. Et individuelt øjenbryn giver karakter og åbner vejen mellem den indre og ydre skønhed.

Teknikker

 

Vi har et bredt udvalg af teknikker der gør det muligt for dig at opnå det bedste resultat, uanset din hudtype. Dog er nogle teknikker bedre egnet til visse hudtyper end andre. Vi er uddannet i alle de nyeste teknikker og vælger sammen hvilken teknik der passer til dig afhængig af hvilket udtryk du kunne tænke dig.

3D microblading

Er en “manuel” teknik hvor man bruger en special designet kniv til at deponere små fine streger der ligner hårstrå, denne metode er nok den der giver de fineste og mest naturtro hårstrå, teknikken er bedst eget til dig der i forvejen af tynde og fine hår fra naturens side. Dog kan denne teknik IKKE anvendes på fedtet, grov porret eller moden hud.

Nano ombre/ skyggebryn

Med skyggebryn (nano ombre) kan man selv vælge om man ønsker et naturligt eller mere markeret look. Her laves en skygge som enten kan være meget naturlig eller et markeret makeup look alt efter ønske. Denne metode bliver også kaldt powderbrows og kan anvendes på ALLE hudtyper.

Hårstrå/ Nano hairstrokes bryn

Hårstrå eller nano hairstrokes giver et meget naturligt eller markeret look, det er en teknik hvor det ligner rigtige hårstrå. Hårstrå er perfekt til dig som har sparsomt med hår fra naturens side og hvor dine hår er lidt grove. En teknik der kan anvendes på de fleste hudtyper. Dog bedst egnet til normal og tør hud.

Hybrid bryn

Hybrid bryn er en kombination af de andre teknikker og er nok den mest brugte teknik, da den giver et mere fyldigt look og meget naturtro. Hybrid bryn kan anvendes på næsten alle hudtyper. Også særligt brugt på personer som slet ingen hår har fra naturens side.

Priser

Permanent make-up bryn

Bryn
første gang- uanset teknik

120 min. 2500,-

Læs om behandlingen

Permanent make-up er et middel til at producere designs, der ligner make-up.
Det er perfekt måde at give dine øjenbryn, eyeliner eller læber en god form. Du behøver ikke længere at anvende make-up.

Det er en make-up, der forbliver perfekt under alle forhold, lige meget hvad man foretager sig;
poolen, saunaen, om du græder eller griner, make up’en forbliver perfekt!

Forskellige teknikker tilbydes, herunder: Powder, hybrid og 3d hårstrå.

Bryn
opfyldning – uanset teknik

90 min. 1500,-

Læs om behandlingen

(obligatorisk opfyldning efter 4-6 uger for længere holdbarhed og optimalt resultat)

Permanent make-up er et middel til at producere designs, der ligner make-up. Det er perfekt måde at give dine øjenbryn, eyeliner eller læber en god form. Du behøver ikke længere at anvende make-up. Det er en make-up, der forbliver perfekt under alle forhold, lige meget hvad man foretager sig

Din behandling med Bryn hos os byder på

5

Form, bredde, optegning og øjenbrynsfarve afstemt med dine egne forventninger.

5
100 % naturtro hårstrå – ingen kan se du har fået lavet øjenbryn
5
Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os
5
Smertefri behandling
5
Mulighed for behandling, selvom du ingen øjenbryn har

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting

5
Mindst 2 obligatoriske 3D Bryn behandlinger
5
4-6 uger mellem hver behandling
5
Én årlig genbehandling
5
Holdbarhed på op til 5 år
Hvordan?
Med Derma Medical III-maskinen deponeres pigmenten i huden med en tynd ét-punktet nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for nye bryn altid består af mindst 2-3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette skyldes vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, derfor vil døde hudceller tage en mængde af pigmenten med sig når disse udskiftes. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første behandling i henhold til binding i hudlaget.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 60-80 % færdigt. Ved anden behandling arbejder vi på symmetrien og opfyldning af tabt pigment siden første behandling. Langt de fleste har et færdigt resultat efter to behandlinger, hvor få kan have brug for en tredje behandling. Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder.

Hvem?
Permanent makeup på bryn er for alle. Nano hårstrå-teknikken er utrolig smidig og kan med fordel anvendes hos personer både med intet og meget hår. Har du lidt eller intet hår, f.eks. som Alopecia- eller cancerramt, kan vi skabe et bryn, der giver dig dit udtryk tilbage. Har du rigeligt eller kraftige hår, kan vi ændre formen, så denne matcher dine ønsker bedre. De fleste ønsker et mere personligt udtryk og med permanent makeup på brynet, åbner vi døren til en verden af skønhed og personlighed. Permanent makeup henvender sig også til dig, der ønsker at se perfekt ud, selvom make-uppen er udenfor rækkevidde. Om det er på ferien ved poolen, på arbejdet, i fitnesscentret eller til daglig i hjemmet, så er brynet altid skarpt. Make-up kan være en stor tidsrøver, men med permanent make-up er bekymringerne omkring tid slut.
Hvorfor os?

Vi har flere års erfaring indenfor permanent make-up og er uddannet af elitebehandlere der er undervist af specialister fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi er GODKENDT og REGISTRERET hos Sikkerhedsstyrrelsen og tilmeldt tilsynsordningen. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig de nyeste teknikker og skabe et professionelt udtryk af højeste kvalitet. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og smukt look.

Permanent make-up er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Danmarks bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.

Smertefri behandling
Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og tilbyder derfor en række forskellige teknikker herunder 3D hårstrå, skygge, powder, hybrid og nano ombre. Vi benytter os ikke af standardiserede bryn. Netop DU, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.
Produktet
Vi arbejder kun med produkter fra Ecuri Cosmetics BV i Holland. Vi anvender kun REACH godkendte pigmenter der er fremstillet af en naturlig jernoxid. Disse er allergivenlige og indeholder ingen parfume, blødgørende eller andre ingredienser.
Hvad du skal vide af det praktiske
Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld.

Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter. Genbehandling muligt efter 4–6 uger.

Hvad er permanent makeup?

Permanent make-up et en teknik, som anvender nålepatroner til pigmentering lige under epidermis. Permanent make-up er et middel til at producere designs, der ligner make-up. Det er en perfekt måde at give dine øjenbryn, eyeliner eller læber en god form. Du behøver ikke længere at anvende make-up.

Det er en make-up, der forbliver perfekt under alle forhold, lige meget hvad man foretager sig; poolen, saunaen, om du græder eller griner, make up’en forbliver perfekt!

Forskellen på en almindelig tatovering som forbliver tydelig resten af livet, forsvinder permanent makeup langsomt. I gennemsnit holder pigmenteringen sig pæn i 2-5 år.

Læs mere om permanent make-up her

Den falmer dog gradvist med tiden. Efter et par år anbefales det at få et “retouch” for at genopfriske pigmenten.

Ecuri’s pigmenter overholder gældende REACH lovgivning i EU, er sikre og pålidelige samt yderst allergivenlige og indeholder ikke parfume. Pigmenterne bliver periodisk kontrolleret af de hollandske sundhedsmyndigheder. Ecuri’s pigmenter er de eneste pigmenter på markedet, som kan fjernes aldeles fra huden, hvis nødvendigt. Hvis du feks. senere hen gerne vil af med din permanente make-up, er dette altså ikke noget problem.

Pigmenteringen udføres med en speciel permanent make-up pen, hvor en nålepatron monteres på pennen. Patronen indeholder en skalp nål. Denne nål penetrere ned i huden med en frekvens på mere end 100 gange i minuttet.

Vi overholder selvfølgelig alle gældende lovgivninger i forhold til hygiejne kursus, lovpligtigt fagkursus samt registrering hos sikkerhedsstyrelsen. Den nye lovgivning trådte i kraft pr. 1/7-2021.

På klinikken i Vipperød tilbyder vi forskellige typer af permanent makeup, herunder permanent makeup på læber, som bryn og eyeliner og som medicinsk tatovering. Du kan læse mere om de forskellige behandlingsformer herover – eller kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du finder vores klinik i Vipperød, med kort afstand til bl.a. Holbæk og Roskilde.