Læber

Nano læber, den fulde læbe, er klassisk skønhed i den tidsløse forstand. Fra naturens side, har kun et fåtal af kvinder tilstrækkelig pigment, melanin, til at skabe et farvefyldt 3D-look på læberne. Nanolips skaber et fyldigt, markeret og symmetrisk look.

Undgå læbestift i hverdagen og få den perfekte farve på dine læber med Nano lips

Har du tendens til rynker, virker behandlingen stærkt rynkereducerende og samtidigt læbeforstørrende, afledt af den tredimentionelle effekt. Forvent behandlingen holder i 5-10 år. Opfyldning hvert andet år er bekvem, hvis du ønsker at holde linjerne skarpe og farven frisk.

Nano Ombre Lips og Contourless er den professionelle mikropigmentering, der giver større læber, give visuel fylde, symmetri og naturlig farve.

De færreste er født med helt symmetriske læber og den perfekte farve læber, men med en professionel lipliner, kombineret med en skravering af læbevævet skaber større læber naturligt, synlig symmetri og gennemgribende flotte læber.

Behandlingen kan foretages som en erstatning for læbestift, men også med helt naturlig læbefarve, som sammensmelter perfekt med din egen tone i læberne. Nano Ombre og Nano Contourless er de moderne veje til vedvarende flotte læber.

Priser

Permanent make-up læber

Læber
første gang- uanset teknik

120 min. 2500,-

Læs om behandlingen
Undgå læbestift i hverdagen og få en smuk perfekt farve på læberne som holder hele dagen. Flere farver at vælge imellem. giver synligt større læber samt mere symmetri. flere teknikker tilbydes om man ønsker et læbestift eller et lipgloss look. farven holder i optil 3 år før en retouch er nødvendigt.
Læber
opfyldning – uanset teknik

90 min. 1500,-

Læs om behandlingen
Her laves en genopfriskning (obligatorisk for længere holdbarhed) hvor man tilretter farven og laver eventuelle små justeringer hvis dette er nødvendigt. Denne behandling kan bookes tidligst 4 uger efter din første behandling med permanent makeup.

Nano Ombre Lips og Nano Contourless Lips giver dig:

 • Lipliner
 • Skravering af læbevævet
 • Synligt fyldige og større læber
 • Symmetriske læber
 • Mulighed for stort udvalg af farver
 • Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os
 • Ingen væsentlig smerte
 • Lips gloss effekt ved Nano
 • Contourless Lips

Praktisk om behandlingen:

 • Mindst 2 obligatoriske behandlinger
 • 4-6 uger mellem hver behandling
 • Genbehandling hvert andet år
 • Holdbarhed på ca. 7 år
Hvordan?
Med Derma Medical III-maskinen kan vi pigmentere din læbelinje, læbevævet på selve læben og ”den hvide linje” mellem læbevævet og huden, alt efter egne ønsker om udseende og symmetri. Vi deponerer pigmenten i huden med en tynd nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for nye læber altid består af tre behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette skyldes arbejde i læberne er forbundet med hyppig gennemstrømning af blod, hvor den deponerede pigment i denne forbindelse trækkes ud. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første og anden behandling i henhold til binding i hudlaget.
Ved behandling af læberne, vil farven først fremstå kraftig, men efter 5-7 dage falme med ca. 40%.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 80 % færdigt. Ved anden behandling arbejder vi på symmetrien, linjerne og opfyldning af tabt pigment siden første behandling. Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder. Vi anbefaler endvidere du sætter dig godt ind i det praktiske vedrørende sundhed inden din læbebehandling.

Hvem?
Nanolips er er for alle – ung som senior. Med alderen kan ”den hvide linje” forsvinde omkring læberne, hvilken vi vil kunne genskabe i samme ombæring med optegnelse af læbelinjen og farvetilførslen til dit læbevæv. Nanolips er et effektiv modsvar til mangel på naturlig pigment i læberne og er stilmæssigt en moderne og tidsløs løsning.
Hvorfor os?

Vi har flere års erfaring indenfor permanent make-up, og er uddannet af elitebehandlere der er undervist af specialister fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig nano læber af højeste kvalitet kontinuerligt. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og renæssanceskabende look.
Permanent make-up er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Nordens bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.
Vores behandlinger er ikke forbundet med væsentlig smerter.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og benytter os ikke af standardiserede løsninger. Netop du, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

Produktet
Vi arbejder kun med produkter fra Ecuri Cosmetics BV i Holland. Vi anvender kun EU-godkendte pigmenter der er fremstillet af en naturlig jernoxid. Disse er allergivenlige og indeholder ingen parfume, blødgørende eller andre ingredienser. I forbindelse med læbebehandlinger bruger vi ikke produkter med jernoxid, for nemmere at kunne fjerne uønsket pigment.
Hvad du skal vide af det praktiske
Det er specielt vigtigt i forbindelse med læbebehandlingen, at du har taget en aciclorvir-kur 3-4 dage inden, hvis du lider af forkølelsessår (herpes). Dette er for at hindre udbrud efter behandlingen. Tager du ikke kuren, og har du virussen i kroppen, er et udbrud uundgåeligt.

Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter. Genbehandling muligt efter 4–6 uger.