Medicinsk tattovering

Efter operation af brystkræft, brystløft eller andre kosmetiske indgreb, kan arolaen (brystvorten) skades eller man kan miste den helt.

Reducering af ar i forbindelse med medicinsk tattovering og andre ar

Har du brug for rekonstruktion, enten pga. brystkræft, sygdom, nye brystimplantater eller andre årsager, så kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Hos Beauty by M udfører vi rekonstruktion af brystvorter, ved brug af permanent makeup. Den store forskel ved Areola er, at du får en rekonstruktion af brystvorten, som ligner en ægte brystvorte. Det skyldes bla. 3D effekt der skaber det realistiske udseende, hvor både skygger og kirtler synliggøres. Desuden holder farven over 2 år, før den skal tegnes op igen.

Priser

Permanent make-up
medicinsk tattovering

Medicinsk tattovering
første gang

120 min. 3000,-

Læs om behandlingen
Pigmentering af areola – rekonstruktion af brystvorte/r efter operation. Medicinsk tattovering. Prisen er pr. brystvorte

Vi tilbyder flg::

  • Rekonstruktion efter mastektomi (fjernelse af hele brystet) (mirror/creative*)
  • Rekonstruktion efter brystkræft med ekspansionsmetoen (justerbart implantat) (mirror/creative*)
  • Rekonstruktion efter brystkræft med eget væv, typisk fra ryggen. (mirror/creative*)
  • Rekronstruktion efter brystforstørrende operation eller anden kosmetisk operation (beauty**)
  • *Mirror = én brystvorte Creative= 2 brystvorter
  • **Beauty=Efter kosmetisk operation
Hvordan?

Med Derma Medical III-maskinen kan vi pigmentere din læbelinje, læbevævet på selve læben og ”den hvide linje” mellem læbevævet og huden, alt efter egne ønsker om udseende og symmetri. Vi deponerer pigmenten i huden med en tynd nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for nye læber altid består af tre behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette skyldes arbejde i læberne er forbundet med hyppig gennemstrømning af blod, hvor den deponerede pigment i denne forbindelse trækkes ud. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første og anden behandling i henhold til binding i hudlaget.
Ved behandling af læberne, vil farven først fremstå kraftig, men efter 5-7 dage falme med ca. 40%.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 80 % færdigt. Ved anden behandling arbejder vi på symmetrien, linjerne og opfyldning af tabt pigment siden første behandling. Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder. Vi anbefaler endvidere du sætter dig godt ind i det praktiske vedrørende sundhed inden din læbebehandling.

Hvem?

Nanolips er er for alle – ung som senior. Med alderen kan ”den hvide linje” forsvinde omkring læberne, hvilken vi vil kunne genskabe i samme ombæring med optegnelse af læbelinjen og farvetilførslen til dit læbevæv. Nanolips er et effektiv modsvar til mangel på naturlig pigment i læberne og er stilmæssigt en moderne og tidsløs løsning.

Hvorfor os?

Vi har flere års erfaring indenfor permanent make-up, og er uddannet af elitebehandlere der er undervist af specialister fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig nano læber af højeste kvalitet kontinuerligt. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og renæssanceskabende look.
Permanent make-up er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Nordens bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.
Vores behandlinger er ikke forbundet med væsentlig smerter.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og benytter os ikke af standardiserede løsninger. Netop du, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

Produktet

Vi arbejder kun med produkter fra Ecuri Cosmetics BV i Holland. Vi anvender kun EU-godkendte pigmenter der er fremstillet af en naturlig jernoxid. Disse er allergivenlige og indeholder ingen parfume, blødgørende eller andre ingredienser. I forbindelse med læbebehandlinger bruger vi ikke produkter med jernoxid, for nemmere at kunne fjerne uønsket pigment.

Hvad du skal vide af det praktiske

Det er specielt vigtigt i forbindelse med læbebehandlingen, at du har taget en aciclorvir-kur 3-4 dage inden, hvis du lider af forkølelsessår (herpes). Dette er for at hindre udbrud efter behandlingen. Tager du ikke kuren, og har du virussen i kroppen, er et udbrud uundgåeligt.

Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter. Genbehandling muligt efter 4–6 uger.