Eyeliner / vippefortætning

En personlig og skarp eyeliner skaber større øjne, tydeligere farve i øjet og giver mere karaktér til ansigtet. Vores permanent Eyeliner, vippefortætning, er den ultimative gave til dig, der altid ønsker en skarp og fyldig markering af øjet.

Permanent Makeup hos Beauty by M giver dig muligheden for en Eyeliner, som efter en lang dag, under og efter motion, eller efter gnid i øjet stadig sidder som om den lige er lagt. Eyeliner hos os er ikke en tatoveret Eyeliner, men en semi permanent Eyeliner. Ansigtets udvikling hele livet gør det ønskværdigt med en semi permanent løsning.

Den permanente eyeliner sikrer din skønhed i alle døgnets firetyve timer, om det er i fitnesscentret, ved poolen på ferien eller du blot ønsker at se skarp ud vedvarende. En permanent eyeliner sparer dig tid i dagligdagen og sikrer din linje sidder perfekt hver eneste gang. Behandlingen oplever kraftigt stigende efterspørgsel, både som almindelig øvre/nedre pigmentering, men også som en eksklusiv løsning med vinge.

Sikre din skønhed i alle døgnets timer

Den permanente eyeliner er en mikropigmentering, hvor der deponeres pigment i det dermale lag af huden, for et naturligt resultat. Pigmenten er semipermanent og forsvinder således gradvist efter en periode på typisk 5-10 år.

Ønsker du at bibeholde din pigmenterede linje, anbefaler vi du får en ”opfyldning” hvert andet år, for et optimalt resultat.

Priser

Permanent make-up
eyeliner / vippefortætning

Eyeliner
første gang- uanset teknik

90 min. 2500,-

Læs om behandlingen

En personlig og skarp eyeliner skaber karaktér og synligt større øjne. til dig der ønsker en fyldig og skarp markering af øjet. forbliver flot i optil 5 år før en retouch er nødvendigt. kan også laves som en skygge hvis man ønsker et blødere look.

Vippefortætning
første gang- uanset teknik

90 min. 2000,-

Læs om behandlingen
En personlig og skarp eyeliner eller vippefortætning skaber støre og mere markeret øjne og giver karaktér. En vippefortætning er en tynd skarp streg langs vippekanten. forbliver flot i optil 5 år før en retouch er nødvendigt.
Eyeliner
opfyldning – uanset teknik

90 min. 1500,-

Læs om behandlingen

(obligatorisk opfyldning efter 4-6 uger for længere holdbarhed og optimalt resultat)

Permanent make-up er et middel til at producere designs, der ligner make-up. Det er perfekt måde at give dine øjenbryn, eyeliner eller læber en god form. Du behøver ikke længere at anvende make-up. Det er en make-up, der forbliver perfekt under alle forhold, lige meget hvad man foretager sig

Vippefortætning
opfyldning – uanset teknik

60 min. 1000,-

Læs om behandlingen
opriskning af vippefortætning,(obligatorisk for længere holdbarhed og optimalt resultat) kan tidligst bookes 4 uger efter første behandling

Din Eyeliner behandling os byder på:

 • Størrelse, farve, udformning afstemt med dine egne ønsker
 • Smertefri behandling
 • Øvre, eller øvre og nedre, og med bredde efter eget ønske
 • Mulighed for Kleopatra Eyeliner (med vinge)
 • En Eyeliner der er frisk, skarp og sprød 24 timer i døgnet
 • Dyrk alt det motion og sport du vil – din Eyeliner sidder stadig skarpt
 • Sparer dig tid i hverdagen

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

 • 2-3 obligatoriske Eyeliner behandlinger
 • 4-6 uger mellem hver behandling
 • En opfyldning hvert andet år anbefales
 • Holdbarhed på ca. 7 år
Hvordan?
Med Derma Medical III-maskinen deponeres pigmenten i huden med en tynd tre-punktet nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for ny eyeliner altid består af tre behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Dette skyldes vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, derfor vil døde hudceller tage en mængde af pigmenten med sig når disse udskiftes. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første behandling i henhold til binding i hudlaget.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 30-40 % færdigt, Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder.

Hvem?
Den permanente eyeliner er for alle, der ønsker at se godt ud altid, uanset tid, sted og aktivitet. Med denne behandling, er du ikke længere afhængig af at have make-uppen indenfor rækkevidde hele tiden. Grin, gråd og gnid med fingrene er ikke længere et problem for dig med permanent eyeliner.

Du bibeholder dit udtryk, din skarphed og karatér. Ønsker du mere kant, kan vi skabe et ”Cleopatra-look” med vinge for din eksklusivitet og skønhed.

Hvorfor os?

Vi har flere års erfaring indenfor permanent make-up, og er uddannet af elitebehandlere der er undervist af specialister fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig en eyeliner af højeste kvalitet kontinuerligt. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og renæssanceskabende look.

Permanent make-up er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Nordens bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og benytter os ikke af standardiserede løsninger. Netop du, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

Produktet
Vi arbejder kun med produkter fra Ecuri Cosmetics BV i Holland. Vi anvender kun EU-godkendte pigmenter der er fremstillet af en naturlig jernoxid. Disse er allergivenlige og indeholder ingen parfume, blødgørende eller andre ingredienser
Hvad du skal vide af det praktiske
Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld. Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter.