Académíe Scientifique

Academíe er et fransk firma.Firmaet er familie ejet gennem generationer og al produktion sker i Paris. Academíe er et af verdens ældste mærker indenfor hudpleje, faktisk introducerede de deres første ansigts creme i 1890, de var også de første på markedet med den allerførste “self tanning”/ selvbruner og har siden hen forsket og udviklet produkter til ALLE hudtyper og tilstande.

Pt forhandles der her i klinikken Academíe aroma therapy: rene produkter med aktive ingredienser fra naturen, herunder også professionelle ansigts behandlinger med gode resultater.

Academíe har noget til enhver, både til dem der vil have naturlige og rene produkter, til dem der ønsker luksus og skønne dufte samt til dem der ønsker resultater her og nu!

Her i klinikken vil der løbende komme flere Académie hudpleje produkter til.

Academíe foundation: som samtidig er nærende og plejende for huden, den er rig på anti antioxydanter og anti age.

Academé epil: en body serie med væksthæmmende ingredienser til at hæmme uønsket hårvækst.

Academíe Derm acte: en hudplejeserie der er målrettet specifikke behov/problemer såsom; Acne, rødme, pigmentforandringer, anti age og trist/kedelig udstråling. Herunder tilbydes også professionelle ansigts behandlinger. Disse behandlinger er alle specielle behandlinger som anbefales som “kur” behandlinger, dvs. at 1 behandling sjældent er nok, men derfor anbefales en kur af 5-6 behandlinger afhængig af hudtilstanden.

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK