Om Beauty by M

Maibritt Christensen

Indehaver af Beauty by M

Uddannet makeup artist/stylist (Makeup skolen Odense), negletekniker(O-P-I) og kosmetolog(Art of Style Kbh.), lash stylist fra (Lash Bar copenhagen) samt mikropigmentist/permanent makeup, meso terapi/læbeforstørrelse fra (Ecuri Cosmetics) og har arbejdet siden 2006 on-and-off indenfor skønhedsbranchen. Derudover har jeg også undervist i både gelé negle og make-up samt generel skønhedspleje.

Jeg elsker at lære nye teknikker, derfor deltager jeg gerne i div. kurser og deltager på messer for at forbedre mine evner samt hele tiden at holde mig ajour med de nyeste trends indenfor skønhedspleje.

Har flere gange deltaget i både DM i makeup samt DM i negle. Arbejder desuden som gæstebehandler med permanent makeup og mesoterapi hos andre skønhedsklinikker rundt om i landet. Sideløbende med arbejdet i klinikken, underviser og træner jeg landets kosmetologer i hudpleje og behandlinger for mærket Academié og DermActe for distributøren Make y Up.

Charlotte Jensen

Negletekniker

Uddannet negletekniker ved CND i 2014. Charlotte har desuden en baggrund som salgsassistent og sideløbende med det, har hun arbejdet selvstændigt med neglebehandlinger i sin private klinik i Undløse siden 2014. Charlotte er 34 år, gift og mor til 3. Charlotte har desuden et ønske om at uddanne sig yderligere indenfor skønhedsbranchen.

Tilbyder flg. behandlinger pt.

  • Alt i gelé negle inkl. diverse nailart
  • Shellac (også på fødder)
  • Manicure

Celina Hansen

Infrarødbehandler

Celina Hansen er indehaver af Klinik Noél- Holbæk og er en del af Danmarks førende infrarødklinik med 8 afdelinger fordelt i landet. Vi er de ENESTE og første certificeret infrarødbehandlere i Danmark og har hjulpet tusindvis af danskere med smertelindring, bedre velvære og vægttab

 

KONTAKT

 Instagram: Klinik_noel_holbaek
Facebook: Klinik Noél Holbæk
Mail: celina@klinik-noel.dk

Certificeret ELITE behandler i permanent makeup og medicinsk tattovering.

Permanent Makeup er nok en af de mest eftertragtede indenfor skønhedsfremmende behandlinger.

Det har også resulteret i at der er rigtig mange udbydere på markedet.

Der er ingen lovgivning indenfor permanent makeup. Dvs. det kræver faktisk ingen uddannelse for at kalde sig for mikropigmentist, hvilket gør markedet enormt ugennemsigtig.

Man har derfor udviklet to vandmærker der skal hjælpe dig, som forbruger til at finde frem til dygtige, veluddannede og opdaterede mikropigmentister. Disse mikropigmentister er uddannet hos Art by Nikka – Academy.

Art by Nikka Academy – MASTER – og – ELITE

  • Deltager på uddannelse min. hver 3. måned
  • Min. 6 mdr. erfaring som mikropigmentist
  • Leverer resultater af et højt til allerhøjeste niveau
  • Anvender Ecuri’s EU-godkendte pigmenter og maskiner
  • Er opdateret på nyeste teknikker og produkter
  • Bliver løbende vurderet for vedvarende anvendelse af vandmærket.
  • Disse vandmærker er lig med kvalitet både håndværksmæssigt og de produkter der anvendes

Hurtig og nemt bestilling af tid

Vi besvarer gerne de spørgsmål du ligger inde med. Giv os et kald.

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Simone A. V. Nielsen|Klient

Anbefaler til hver en tid Maibritt! Første gang jeg fik lavet læber med mesoterapi blev de SÅ flotte. Anden gang endte de desværre med at blive rigtigt skæve da min læbe opførte sig mærkeligt efter behandlingen. Jeg skrev til Maibritt som med det samme tilbød mig at rette mine læber. Fantastisk service og jeg elsker at komme hos Maibritt! Hun er altid snaksagelig, venlig og imødekommende! Fem ud af fem! 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.