Lash extensions

Single lash: extensions er en måde at “forlænge “ ens naturlige vipper ved at påsætte enkelte hår på ens naturvippe, altså 1 til 1, således opnår du længere og mere fyldige vipper. Det oplagte valg til dig der ønsker et meget naturligt look. Det anbefales at få “opfyldninger” ca hver 2-3 uge for at vedligeholde udseende. Vi tilbyder desuden også hybrid, super flat og volumen vipper, læs mere nedenfor. 

Super flat lashes: er ligesom single lashes, altså 1-1 metoden, forskellen er bare at vippen er mere flad i bunden og derfor giver et mørkere og mere intenst look, de har desuden en splittet ende for at give et mere “fluffy” look.

Volumen lashes: er til dig der ønsker et intenst og fyldigt look. Her påsætter man vipper med enten 3 eller 5 vifter.

Hybrid lashes: er til dig der ønsker lidt mere fylde end hvad single og super flat lashes kan give. Ved hybrid metoden bruger man 1-2-1 metoden- skiftevis single lash og pre made volume estensions.

Vipperne findes i forskellige længder og tykkelser. Vi skræddersyer vipperne så de passer til dine ønsker om det skal være naturligt, dramatisk eller romantisk look. Dog afhænger det meget af dine egne vippers beskaffenhed. En nyt fuld sæt vipper tager ca. 2 timer at få påsat hvor en opfyldning typisk varer 30-60 min afhængig af hvor mange vipper man har tilbage.

Se priser på Lash extensions

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK