Hårfjerning

Ben

Vi anvender rullevoks fra Depilax med strips. Man kan vælge at fjerne hårene på hele benet eller blot på under benene altså fra knæ og ned.

  • 1/1 ben
  • 1/2 ben, fra knæ og ned

Bikinilinje

Vi anvender en særlig voks fra Lycon til sensitive områder. Vi fjerner hårene i bikini linjen ved en alm behandling og ønsker man en udvidet bikini, så fjerne vi også hårene der går fra navlen ned til ”trekanten” samt nederst på ballerne.

  • Bikinilinje
  • udvidet bikinilinje (bikini linje, navle slips

Under arme

Her anvender vi en voks fra Lycon som er særligt til sensitive områder, denne fjernes uden brug af strips.

Brazil (kvinder)

Braziliansk er en intimvoks behandling hvor alle hårene i intimområdet fjernes med voks. Man kan også vælge kun at få fjernet hårene delvist, denne behandling kaldes oftes ”hollywood”. Vi tilbyder kun disse
behandlinger til kvinder!

Ansigt

I ansigtet kan vi fjerne hår med både voks og/eller pincet alt efter dit ønske. Vi fjerne hår flg. Steder:

  • Bryn
  • Overlæbe og/eller underlæbe
  • Hage parti
  • Hals
  • Næse og/eller ørerne
  • Kinder

Skal du have fjernet håret i en fart?

Hos Beauty by M i Vipperød tilbyder vi forskellige former for hårfjerning på stort set hele kroppen. Til de sensitive områder såsom bikinilinje, brazil, under arme og i ansigtet, benytter vi Lycon voks (uden strips). Lycon er et af de mest testvindende voksbrands på verdensplan og mærket skiller sig ud fra mange andre mærker på markedet, ved at være en voksbehandling der plejer og beskytter før, under og efter behandlingen. Til hårfjerning på ben, arme, ryg, mave etc., benytter vi Depilax voks på rulle (med strips). 

Har du spørgsmål til vores behandlinger med hårfjerning, er du naturlig altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores klinik ligger i Vipperød med kort afstand til Holbæk og Roskilde og du kan finde vores åbningstider herunder. 

Alle efter-pleje produkter er fra Lycon. 

Se alle vores priser på vores behandlinger

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.