Bryn & vipper

Retning og formning af bryn

Bryn skaber karakter og giver et afgørende ansigtsudtryk. Vi retter, farver og former dine bryn efter ønske med enten voks og/eller pincet. Vi kommer gerne med rådgivning omkring hvilken form der passer dig bedst.

Vi tilbyder også BROWLAMINATION – En behandling hvor man “tæmmer” uregerlige hår og sætter dem på plads så hvert hår ligger i samme retning. Med denne behandling kan vi justere brynene så de får den ønskede form og et fyldigere udseende.

Resultatet ses med det samme og har en holdbarhed på optil 4 uger. Vi anvender produkter fra Outloud.

Farvning af bryn eller vipper

Farvning af bryn og vipper kan give et mere markeret look af dine øjenomgivelser og skabe et stilfuldt og mere frisk udseende. Vi anvender farver fra Refectocil og kan farve alle hårtyper uanset om de skal være lyse eller mørke.

Vi tilbyder også HENNABROWS 

-En behandling hvor vi måler og optegner dine bryn i den ønskede form og bredde og derefter lægger en special designet hennafarve på brynet således det giver farve til både bryn hår men også på selve huden.

Behandlingen er særligt velegnet til dig der ønsker permanent makeup på brynene men er usikker på hvordan det kan komme til at se ud. Farven på huden holder ca. en uges tid og optil 4 uger på selve hårene.

Lash lift (vippebuk)

Lashlift også kaldet permanent vippebuk, er for dig der ønsker at få det fulde udbytte af dine vipper. Lashlift løfter og bukker vipperne skånsomt. inkl. farvning af øverste vipper. Resultatet ses med det samme.

Holdbarhed på 4-6 uger.

Vi anbefaler vedligeholdelse ca. hver 4-6 uge. Vi anvender produkter fra Outloud.

Lash extensions

Single lash extensions er for dig der ønsker mere volume på dine vipper eller er træt af mascara hverdag. Lash extension bliver påsat 1 til 1 og giver naturligt fylde og længde på egne vipper.

Opfyldning er nødvendigt og anbefales hver 2-3 uge. Vi anvender produkter fra Lash bar Copenhagen.

Styling af bryn og vipper

Hos Beauty by M i Vipperød, er vi dygtige til at forme og rette dine bryn samt komme med forslag til hvilken form og farve der vil klæde dig… Vi tilbyder flere forskellige former for styling af bryn og vipper, herunder retning og formning af bryn, farvning af bryn eller vipper, Lash lift og Lash extensions. 

Bryn skaber karakter og giver et afgørende udtryk for dit ansigtsudtryk!  

Til retning og formning af bryn, anvender vi både voks og pincet for det mest perfekte og bedst holdbare resultat. 

Til farvning af bryn og vipper, bruger vi Refectocil farver – og vi kan farve alle hårtyper uanset om de skal være mørke eller lyse. Ønsker du at få lavet HENNABROWS, kan vi også hjælpe med dette på klinikken i Vipperød. Du kan læse mere om mulighederne med HENNABROWS herover. 

Når vi laver browlift eller lash lift, som også er kendt som vippebuk, bruger vi produkter fra Outloud. Ved vippe extensions, bruger vi vipper, lim og produkter fra Lash Bar og Blink Nordic, som er velkendte for deres høje kvalitet. Du kan læse mere om mulighederne med Lash lift og Lash extensions herover – og har du spørgsmål til vores behandlinger, er du naturligvis velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder vores klinik i Vipperød, med kort afstand til blandt andet Holbæk og Roskilde. 

Se alle vores priser på vores behandlinger

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.