PMU bryn

Permanent makeup eller PMU som det kaldes, til øjenbryn er den perfekte vej til at skabe mere fylde til dine bryn, uanset øjenbrynsfarve, ønske om markante fyldige øjenbryn eller tynde og helt naturlige hårstrå i brynene. Et individuelt øjenbryn giver karakter og åbner vejen mellem den indre og ydre skønhed.

Øjenbryn med PMU hos Beauty by M giver et personligt udtryk, uden at tatovere øjenbryn, der aldrig forsvinder igen. Semi permanente øjenbryn er en mikropigmentering med vores maskine eller microblading med en specialdesignet kniv, hvor vi arbejder i det øverste hudlag. Ansigtet ændrer kontur hele livet, og det er derfor vigtigt ikke at få en tatovering af øjenbryn, men en løsning der ser så naturligt ud som muligt. Ved at arbejde i det øverste hudlag, sikre man at farven vil “fade væk” over tid, derfor er en “retouch” eller “opfyldning med farveboost” nødvendigt for at bevare et smukt og naturligt resultat.

Før og efter billeder

Følg os på Facebook og Instagram

Øjenbryn er vores speciale indenfor permanent make-up. Vi skaber et stilfuldt og elegant look, i kombination med egne forventninger til form, bredde og tykkelse. Vi stiler altid efter et naturligt resultat.

Da der findes flere forskellige hudtyper, har vi forskellige teknikker (3D microblading, nano ombre/ skygge bryn, hårstrå/nano hårstrå samt hybrid). Disse gør det muligt at lave den optimale løsning til lige netop dig og giver dig det bedste resultat. Permanent makeup eller kosmetisk tattovering som det også kaldes, er en mikropigmentering, hvor der deponeres pigment i det øverste dermale lag af huden, for et naturligt resultat. 

Pigmenten er semipermanent og forsvinder således gradvist efter en periode på typisk 2-5 år. Ønsker du at bibeholde dine pigmenterede bryn, anbefaler vi du får en ”opfyldning/retouch” én gang årligt, for et optimalt resultat.

Din behandling med Bryn hos os byder på:

\
Form, bredde, optegning og øjenbrynsfarve afstemt med dine egne forventninger.
\
100 % naturtro hårstrå – ingen kan se du har fået lavet øjenbryn
\
Individuelt design, opmåling og optegning – alle er specielle hos os
\
Smertefri behandling
\
Mulighed for behandling, selvom du ingen øjenbryn har

Teknikker:

Vi har et bredt udvalg af teknikker der gør det muligt for dig at opnå det bedste resultat, uanset din hudtype. Dog er nogle teknikker bedre egnet til visse hudtyper end andre. Vi er uddannet i alle de nyeste teknikker og vælger sammen hvilken teknik der passer til dig afhængig af hvilket udtryk du kunne tænke dig.

3D microblading;

Er en “manuel” teknik hvor man bruger en special designet kniv til at deponere små fine streger der ligner hårstrå, denne metode er nok den der giver de fineste og mest naturtro hårstrå, teknikken er bedst eget til dig der i forvejen af tynde og fine hår fra naturens side. Dog kan denne teknik IKKE anvendes på fedtet, grov porret eller moden hud.

Nano ombre/ skyggebryn; 

Med skyggebryn (nano ombre) kan man selv vælge om man ønsker et naturligt eller mere markeret look. Her laves en skygge som enten kan være meget naturlig eller et markeret makeup look alt efter ønske. Denne metode bliver også kaldt powderbrows og kan anvendes på ALLE hudtyper.

Hårstrå/ Nano hairstrokes bryn;

Hårstrå eller nano hairstrokes giver et meget naturligt eller markeret look, det er en teknik hvor det ligner rigtige hårstrå. Hårstrå er perfekt til dig som har sparsomt med hår fra naturens side og hvor dine hår er lidt grove. En teknik der kan anvendes på de fleste hudtyper. Dog bedst egnet til normal og tør hud.

Hybrid bryn;

Hybrid bryn er en kombination af de ovennævnte teknikker og er nok den mest brugte teknik, da den giver et mere fyldigt look og meget naturtro. Hybrid bryn kan anvendes på næsten alle hudtyper. Også særligt brugt på personer som slet ingen hår har fra naturens side.

Hos Beauty by M arbejder vi kun med de absolut bedste maskiner og det bedste udstyr på markedet. og vi har uddannelse i hygiejnisk og sterilt arbejde. Vores farver er blandt de stærkeste, mest allergivenlige og sikre på markedet.

I forbindelse med behandlingen skal der påregnes en række ting:

\
Mindst 2 obligatoriske 3D Bryn behandlinger
\
4-6 uger mellem hver behandling
\
Én årlig genbehandling
\
Holdbarhed på op til 5 år

Hvad du skal vide af det praktiske

Der må ikke indtages alkohol eller andre rusmidler inden for 24 timer af behandlingen. Ignorering af dette kan påvirke helingsprocessen, give blødninger og gøre huden mere sensitiv, hvorfor behandlingen kan blive unødvendig smertefuld.

Vær forsigtig omkring det behandlede område under helingsprocessen i forbindelse med mindre sår og skorpedannelse for at undgå ardannelse. Let kløe og irritation kan opstå, hvor vitamincreme med fordel kan anvendes. Undgå solbadning i 14 dage efter. Genbehandling muligt efter 4–6 uger.

Hvordan?

Med Derma Medical III-maskinen deponeres pigmenten i huden med en tynd ét-punktet nål. Det er vigtigt at understrege, at et behandlingsforløb for nye bryn altid består af mindst 2-3 behandlinger for at opnå et tilfredsstillende resultat. Dette skyldes vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, derfor vil døde hudceller tage en mængde af pigmenten med sig når disse udskiftes. Udover det, vil hudens egne pigmenter også spille en afgørende rolle for resultatet efter første behandling i henhold til binding i hudlaget.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 60-80 % færdigt. Ved anden behandling arbejder vi på symmetrien og opfyldning af tabt pigment siden første behandling. Langt de fleste har et færdigt resultat efter to behandlinger, hvor få kan have brug for en tredje behandling. Vi anbefaler der går 4-6 uger imellem behandlingerne og højst tre måneder.

Hvem?

Permanent makeup på bryn er for alle. Nano hårstrå-teknikken er utrolig smidig og kan med fordel anvendes hos personer både med intet og meget hår. Har du lidt eller intet hår, f.eks. som Alopecia- eller cancerramt, kan vi skabe et bryn, der giver dig dit udtryk tilbage. Har du rigeligt eller kraftige hår, kan vi ændre formen, så denne matcher dine ønsker bedre. De fleste ønsker et mere personligt udtryk og med permanent makeup på brynet, åbner vi døren til en verden af skønhed og personlighed. Permanent makeup henvender sig også til dig, der ønsker at se perfekt ud, selvom make-uppen er udenfor rækkevidde. Om det er på ferien ved poolen, på arbejdet, i fitnesscentret eller til daglig i hjemmet, så er brynet altid skarpt. Make-up kan være en stor tidsrøver, men med permanent make-up er bekymringerne omkring tid slut.

Hvorfor os?

Vi har flere års erfaring indenfor permanent make-up og er uddannet af elitebehandlere der er undervist af specialister fra bl.a. Holland, USA, Japan og England. Vi er GODKENDT og REGISTRERET hos Sikkerhedsstyrrelsen og tilmeldt tilsynsordningen. Vi uddanner os vedvarende for at kunne tilbyde dig de nyeste teknikker og skabe et professionelt udtryk  af højeste kvalitet. Vi har fokus på at have dig i centrum, samtidig med vi skaber et elegant, naturligt og smukt look.

Permanent make-up er en svær disciplin at mestre, men vi har igennem flid, hårdt arbejde og en stor portion talent, sikret vi er blandt Danmarks bedste til at levere et perfekt, eksklusivt og individuelt resultat.

Vores behandlinger er ikke forbundet med smerter

Vi stiler efter at skabe et individuelt look, der passer til netop dig, og tilbyder derfor en række forskellige teknikker herunder 3D hårstrå, skygge, powder, hybrid og nano ombre. Vi benytter os ikke af standardiserede bryn. Netop DU, er i fokus hos os. Det er vigtigt du har en god oplevelse, både før og efter behandlingsprocessen. Vi er jordnære og servicemindede, og er altid klar til at lytte til dig. Hos os, er dig og din skønhed vigtigst.

 

Produktet

Vi arbejder kun med produkter fra Ecuri Cosmetics BV i Holland. Vi anvender kun REACH godkendte pigmenter der er fremstillet af en naturlig jernoxid. Disse er allergivenlige og indeholder ingen parfume, blødgørende eller andre ingredienser.

Se priser på PMU bryn

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK