Behandling imod hårtab

Få hjælp mod dit hårtab

En microneedling behandling imod hårtab er den elegante og hurtige vej til nyt hår og er samtidig løsningen imod yderligere hårtab. Tyndt hår, pletskaldethed og lang afstand mellem hårrene behandles effektivt med vækstfremmende serum under huden.

Ønsket om at få ægte hår er hos nogle klienter det altoverskyggende mål. På foranledning af dette, har Ecuri Cosmetics udviklet en unik microneedling teknik, der kan få håret i de tilstedeværende hårsække til at vokse, men også skabe nye hår, hvor der i forvejen ikke forefindes hårsække. Den vækstfremmende væske består af vitaminer og peptider, som aktivt booster til at skabe nye hårsække.

Er du korthåret og ønsker et trimmet look, kan det den mest effektive behandling imod hårtab være hovedbundspigmentering… denne behandling kommer der mere info om senere på året.

Vi deponerer let den vækstfremmende væske med Derma medical maskinen i epidermis, det øverste hudlag, hvor de nuværende hårsække er fastgjorte og hvor nye kan udspringe fra. Den kun 0,3mm tykke nål vil kun let penetrere det øverste hudlag og behandlingen er således ikke forbundet med smerte.

Det er vigtigt de behandlede områder modtager nok næring igennem vitaminer og økologisk vækstfremmende ekstrakter for optimal effekt af behandlingen. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at der efterfølgende hjemmebehandles med serummen SCALPFORTE, der giver dig det bedste udgangspunkt for et godt og fyldigt result. Brug af SCALP FORTE forlænger hårets anagene fase, vækstfasen, hvilket gør hårsækken producerer længere, tykkere, stærkere og mørkere hår.

Har du fået en behandling på øjenbryn, benyttes serummen BROWENCHACER.

Vækstfremmende behandling benyttes imod:

  • Tyndt hår
  • Pletskaldethed – så som ‘måner’ og høje tindinger
  • I øjenbryn

I forbindelse med behandlingen er der nogle praktisk ting, du skal notere dig:

  • For et optimalt resultat anbefales 2-4 behandlinger i alt
  • 4-6 ugers pause mellem hver behandling
  • Holdbarhed på ca. 18 måneder inden genbehandling

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK