Serum imod hårtab

Hårtab på hovedet er for mange en stor udfordring, der giver anledning til frustration, lavt selvværd og kan ramme meget hårdt psykisk. Både kvinder og mænd kan lide af skaldethed eller være tyndhåret, hvor mænd oftest er hårdest ramt. Det anslås, at ca. 65 % kvinder og ca. 85 % mænd har problemer med uønsket hårtab.

Markedet er overfyldt med dårlige produkter, uden reel virkning, og det kan virke uoverskueligt at træffe det rigtige valg.

Ecuri Antihårtab Lotion er designet ud fra samme koncept som Super Lash og Brow Enhancer. Produktet giver længere, tykkere og stærkere hår, uden at forårsage bivirkninger.
Hårets levetid består af tre faser. Den anagene, hvor håret gror, den catagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og håret efter en periode falder ud.
Ved brug af Ecuri Antihårtab Lotion speedes den anagene fase op, så håret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således hårene forbliver i hovedbunden meget længere. Som resultatet af det, vokser dine hår sig lange, tykke, stærke og mørkere.

Denne serum SKAL bruges i forbindelse med behandling imod hårtab

Håret på hovedet skiller sig ud fra vipper og brynhår ved at vokse sig væsentligt længere. Derfor vil håret være i den anagene fase længere tid. Omkring 85-90 % af de 100.000-150.000 hår vi har på hovedet er i denne fase.

De fleste oplever deres hår kun kan vokse til en bestemt længde, men brug af produktet vil helt naturligt forlænge dit hårs nuværende maksimale længde, og gøre det mere fyldigt, fordi hårets naturlige cyklus forlænges væsentligt.

Ligesom vores andre hårvækstsera, består Ecuri Antihårtab Lotion af 100 % planteekstrakter, er naturlig og økologisk, og endvidere af e-vitamin, antioxidanter og fedtsyrer.

Udover indhold af kamfer og eukalyptus, differentierer produktet sig ved at have et særligt højt indhold af hårvækstfremmende ingredienser i sig, således hovedbunden modtager rigelig næring

 

Ecuri Antihårtab Lotion viser sig også effektiv imod gråt hår. Tilførslen af e-vitamin og mineraler fra planteekstrakterne giver helt naturligt håret sin pigment tilbage. Uønsket gråt hår behandles derfor naturligt, økologisk og effektivt, uden brug af kemiske, kræftfremkaldende hårfarver, der sætter dit helbred på spil. Ønsket om kraftigere skægvækst er også uopfyldt hos mange mænd. Brug af produktet, virker på samme måde på mænds skæg, som i hovedbunden. Derfor kan Ecuri Antihårtab Lotion med fordel anvendes ved ønske om kraftigere, mørkere og længere skæg.

Indholdet af produktet er i høj grad allergivenlig og kan benyttes på selv de mest sensitive hovedbunde. Produktet er bivirkningsfrit, økologisk og helt naturligt. Fordi cyklussen for hår på hovedet er væsentlig længere, sammenlignet med brynhår og øjenvipper, tager det produktet mindst to måneder at virke. Virkningen pågår indtil håret er faldet ud.

Anvend produktet hver aften før sengetid, ved at massere få dråber ind i hovedbunden. Lad produktet virke henover natten. Dette gentages hver dag for bedste effekt.
Indeholder nok til ca. 4 måneders brug.

Brow enhancer

Mangel af hår i øjenbrynet kan være forårsaget af mange ting, herunder bl.a. overplukning og få, tynde hår fra naturens side. Øjenbrynet er et af ansigtets største karakteristika.

Mister man fylde i brynet, kan ansigtsudtrykket let fremstå tomt og uden personlige kendetegn. Farvning af bryn giver kun stærkt begrænset virkning ved få, tynde og svage hår, og skaber ikke grobund for et flottere bryn over tid.

Ecuri Brow Enhancer går ind, i samme stil som Super Lash, og skaber længere, tykkere, stærkere og mørkere hår allerede efter få ugers brug, uden bivirkninger. Som beskrevet under Scalp forte, består hårets levetid af tre faser.

Den anagene, hvor håret gror, den catagene, hvor væksten bremses og hårsækken skrumper og slutteligt den telogene, hvor væksten er stoppet og brynhåret efter en periode falder ud. Helt i still med Super Lash, speeder Brow Enhancer den anagene fase op, så brynhåret gror hurtigere, og samtidig bremses den catagene og telogene fase, således brynhårene forbliver i huden meget længere. Som resultat af det, vokser dine brynhår sig lange, tykke, stærke og mørkere.

Udover at være rig på e-vitamin og have alle de positiv effekter og ingredienser som Super Lash, indeholder Brow Enhancer også kamfer og eukalyptus, for at kunne penetrere hårsækkene. Det er en nødvendighed for at opnå den ønskede effekt, da Brow Enhancer, modsat Super Lash, smøres direkte på huden, og ikke påføres slimhinder.

Denne serum anbefales desuden på det kraftigste at anvende hvis man har fået foretaget behandling imod hårtab

Produktet består af 100 % planteekstrakter, inklusiv antioxidanter og fedtsyrer, som sikrer et yderst allergivenligt produkt.

Rens huden for make-up omkring øjenbrynene og skyl med varmt vand. Påfør dagligt et tyndt lag med en vatpind med lette opadgående strøg. Vi anbefaler brug inden nattesøvn, for at produktet kan virke henover natten. Næste morgen skyl da øjenbrynet med varmt vand. Resultatet ses allerede efter ganske få uger. Brow Enhancer giver dig de kraftige, fyldige bryn du altid har drømt om. Produktet har specielt god effekt på overplukning og tynde hår fra naturens side.

Kombinér brugen af produktet med en professionel permanentmake-up behandling, for at skabe smukke, fyldige og naturlige bryn. Sammen med få dråber olivenolie (og evt. ricinus-, rosmarin-, kokosolie og aloe vera), kan du med, ligeledes få dråber Brow Enhancer, lave en brynmaske. Massér blandingen ind i brynet i to minutter og lad det efterfølgende side i 30 minutter. Nyd et velfugtet og næringsrigt bryn vækste naturligt den næste tid.

Lige som Super Lash, opnås det fulde potentiale i takt med alle hår har været igennem den anagene og catagene fase, hvilket typisk tager 4-8 uger.
I produktet er der nok til 3-4 måneder. Bivirkningsfri.

Vi elsker vores kunder & deres flotte udtalelser

Vores kunder er vores drivkraft og vi elsker at se dem gå ud af klinikken med et kæmpe smil på læberne. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med deres resultat og ønsker at besøge os igen. Derfor varmer det vores hjerter at se, at så mange af vores stamkunder, såvel som nye kunder, giver os de flotteste anbefalinger.

Lotte Clemmensen|Klient

Jeg fik lavet de flotteste og fineste øjenbryn efter mit kemoforløb. Jeg kan kun sige det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort og jeg har fået SÅ mange komplimenter fra alle jeg kender. Jeg er så glad og taknemmelig. Super fin behandling og vejledning. 5 stjerner er virkelig fortjent. Flot klinik og sød betjening.

Rikke Sejer Pedersen|Klient

Jeg har for første gang i dag, været i skønne Beauty by M, og jeg er SÅ glad for resultatet af mine negle, de er bare så flotte og naturlige, lige præcist som jeg ønskede. Og hvilken service man får, der er absolut intet at sætte en finger på. Jeg ville helt sikkert anbefale ALLE at ligge vejen forbi salonen. Varme anbefalinger herfra..
Jeg vender snart tilbage, til mere forkælelse ❤️❤️❤️❤️

Anne-katrine Sørensen|Klient

Super godt sted og skønne personer samt en perfekt service. Har været der 2 gange og få lavet bryn og bliver ikke sidste gang jeg kommer og får lavet noget af alt det I laver! 😍

Inge-Lise Jørgense|Klient

Jeg lider af alopecia og har derfor intet hår eller øjenbryn. Håret klares med paryk, men at få tatoveret øjenbryn var et skridt jeg tænkte meget over før jeg tog det og hvor er jeg glad for at jeg valgte Beauty by M. Maibritt har med sit fine og omhyggelige arbejde givet mig de flotteste øjenbryn. Det har betydet meget for mig og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

BOOK